Vem vinner Champions League 2020?

År 2020 är ett år som vi aldrig kommer glömma, det är ett som är säkert. Den globala pandemin har vänt upp och ned på hela världen inklusive toppfotbollen. Den prestigefyllda tävlingen Champions League fick pausas under lång tid och det var länge osäkert om turneringen skulle få en vinnare i år. När pandemin lugnat sig något beslutade man sig för att köra en utslagsrunda där de kvarvarande lagen möts i en match. I skrivande stund har PSG precis blivit klara för finalen och vi väntar på att deras motståndare ska utses. I den andra semifinalen väntar Bayern Munchen och uppstickaren Lyon.

Kan Lyon överraska Bayern?

Tyska Bayern Munchen har dundrat fram genom turneringen och slog ut Barcelona i kvartsfinalen med övertygande 8-2. De får ses som storfavoriter inför denna match. Om du själv tror att du kan gissa resultatet kan du alltid spela på matchen via ett spelbolag. Vissa spelbolag erbjuder även möjligheten att streama matchen live och följa resultatet. Ett exempel är Unibet TV Tennis Stream som visar flera matcher varje dag. Då kan du även passa på att spela live samtidigt som du tittar på matchen direkt hos ett spelbolag.

Vem tar hem finalen?

Så vem kommer stå som vinnare i årets Champions League? Kanske får vi en helfransk final vilket inte många hade räknat med när turneringen började. I så fall får PSG med sina stjärnor som Neymar och Mbappe ses som ganska klara favoriter. Dock känner Lyon dem väl från franska ligan så allt kan hända. En match mellan Bayern Munchen och PSG är svårare att förutse och kan gå hur som helst. Dock ser vi tyskarna som en liten favorit med tanke på hur de har övertygat i turneringen. Mycket handlar om att få in första målet och få ett övertag i matchen. Vi väntar med spänning på ett avgörande i årets Champions League final.